



Benjamin Orel sensei Bujinkan Ninjutsu 武神館 (思術)





Gianluca Bonanno sensei goju-ryu karate 國柔流 (空手)





Hiroki ogawa sensei Aikikai aikido 合気会(合気道)



February 18th(Sun) 14:30- 16:30 @ Aishinkan Kyoto Goshominami Dojo

Time		Content	Instructor	Dan
14:00~	Open			
14:30~14:40	10min	Warm-up	Benjamin Orel sensei	Bujinkan 15th dan
14:40~15:10	30min	Aikido	Hiroki ogwa sensei	Aikikai 5th dan
(5min break)				
15:15~15:45	30min	Karate	Gianluca Bonanno sensei	Goju-ryu 6th dan
(5min break)				
15:50~16:30	40min	Ninjutsu	Benjamin Orel sensei	Bujinkan 15th dan

- $\boldsymbol{\cdot}$ Members of Ninjutsu and Karate can participate for free.
- · Aikido members are requested to pay the regular training fee (monthly or per-session fee of 1500 yen).
- The aim of this seminer is international exchange through martial arts. It is also open to elementary, middle, high school students, as well as general members.
- · Late arrival and early departure are generally not allowed. Please plan to participate for the entire two hours.